Gépjárműkárrendezés


Főoldal

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Szükséges iratok

Áraink

Kapcsolat

Ajánlott oldalaink

Referenciáink

  Vissza a főoldalra


 

Szolgáltatásaink

 

- Kárbejelntés: Az ön meghatalmazása alapján eljárunk az illetékes biztosítónál így nem kell sorbanállással, telefonállással töltenie az idejét. Ha a baleset helyszínéről tud minket hívni, segítünk kitölteni a kárbejelentő lapot, szükség esetén elismerő nyilatkozatot iratunk a károkozóval, helyszínrajzot, fényképet készítünk a gyorsabb kárrendezés erdekében.

- Kárfelvétel: Megszemléztetjük az autót, szükség esetén pótszemlére szétszedjük, hogy az addig nem látott sérüléseket is rögzíteni lehessen a kárfelvételi jegyzőkönyvben.

- Autójavítás: A megállapított hibákat szakszerűen kijavítjuk, a cserélendő alkatrészeket minden esetben lecseréljük, munkánkra garanciát vállalunk.

-Árajánlat,javítási kalkuláció: Audatex programmal kiszámítjuk a várható javítási összeget,vállaljuk javítóknak,magánszemélyeknek kárszámítás elkészítését szakértői audatex programmal.

- Autószállítás: Saját autómentő gépkocsival rendelkezünk, így Budapesten akár fél óra alatt a kívánt helyszínen tudunk lenni, vidékre és külföldre egy órán belül indulni tudunk.

- Autókölcsönzés: A javítás idejére csere gépkocsit tudunk biztosítani az ön számára, amit már a baleset helyszínén átvehet tőlünk a saját autója elkészültéig.

- Kárrendezés: Átvállaljuk öntől a teljes biztosítási ügyintézést, banki meghatalmazás ügyintézését és az autójavítást, így önnek csak az elkészült gépkocsit kell átvennie.

- Sérült autók értékesítése: Amennyiben autója javítása nem gazdaságos( totálkáros) vagy úgy dönt, hogy sérült autóját nem kívánja megjavíttatni, partnereinken keresztül vállaljuk törött autója 48 órán belüli értékesítését.

 

websas.hu